Oktober in Inzell

Op 5 oktober vertrok ik vol goede moed en met mijn auto volgepropt richting het prachtige Inzell. Ik zou hier gedurende drie en een halve week mijn laatste voorbereiding op het wereldbekerseizoen afwerken. Zo aangenaam als de temperaturen buiten waren, zo koud was het binnen op de ijsbaan. Elke training en trainingswedstrijd lag de focus volledig op het verbeteren van mijn schaatstechniek, want daarop kan ik nog het meeste progressie boeken. Ondanks de moeilijke omstandigheden heb ik naar mijn mening toch weer een stapje vooruit gezet. Met twee mooie 2e plekken op de massastart en 1500m keerde ik enkele dagen eerder dan gepland huiswaarts om te herstellen van een hardnekkige verkoudheid. De wereldbekers komen er gauw aan en ik heb er al heel veel zin in!

World Cup 1 Stavanger 11-13 november

World Cup 2 Heerenveen 18-20 november