Prachtig weekend bij World Cup 2

Afgelopen weekend mochten we aan de bak voor World Cup 2 in schaatstempel Thialf. Op vrijdag wist ik me opnieuw makkelijk te plaatsen voor de massastart finale. Ik reed die avond een attente wedstrijd maar raakte jammer genoeg net voor de eindsprint wat ingesloten. Dat resulteerde in een 11e plek. Een goede wedstrijd dus maar geen super resultaat. Op zaterdag daartegen gebeurde waar ik tot nu toe alleen maar van had kunnen dromen. Ik steeg boven mezelf uit op de 1500m, reed een dik PR en won zelf deze afstand in de B-groep. Dit betekent dat ik bij de volgende World Cup in de A-groep van start mag! Op zondag stond nog de 3000m op het programma. Ik ging wat traag van start maar kon mijn tempo erg goed volhouden. Hierdoor kon ik toch nog een mooie tijd en persoonlijk record op de tabellen zetten. Meer dan een geslaagd weekend dus!