Dream big, work hard and enjoy the journey

Het is al een tijdje geleden dat ik hier van me heb laten horen, maar dat wil niet zeggen dat ik de afgelopen maanden heb stilgezeten. Na het schaatsseizoen heb ik uiteraard eerst genoten van wat welverdiende rust. Voor mij geen vakantie op één of andere exotische bestemming, maar gewoon genieten van het thuis zijn bij mijn familie in Oostende en helemaal niks doen. Mijn metekindje Eléonore groeit alvast als kool.

Na een dag of tien had ik het wel alweer gezien met het stilzitten en ben ik rustig terug beginnen opbouwen. De liefde voor mijn fiets had me in die periode vooral in zijn macht. Daarnaast zijn zwaktes er om aangepakt te worden dus daar ben ik samen met mijn physio hard mee aan de slag gegaan.

Begin april was er het blije weerzien met mijn team, Team Novus, op onze kick-off week. We zijn er dan ook weer officieel in gang geschoten met het trainen en ondertussen hebben we ook ons eerste trainingskamp in het zonnige Monte Gordo al achter de rug. Lots of hard work and good times in the bank.

De afgelopen weken ben ik ook opnieuw wat wielerwedstrijden beginnen rijden, voornamelijk voor het plezier maar toch ook om nog eens die adrenaline te voelen. Met onder andere een 2e en 4e plek op nationale wedstrijden kan ik alleen maar tevreden zijn. Komend weekend staat het Belgisch kampioenschap in Izegem op het programma en ik heb er alvast veel zin in.